2023. őszi ajánlatunk

Közzététel: 2023.09.19.
Szerző: ruralcottage

Vendégházaink idén ősszel is várják a látogatókat. És hogy teljes legyen az élmény, ne autóval járd be a kedvenc helyeinket, hanem pattanj biciklire!

Szeretjük az őszt, mert szüretszag van a levegőben, sötétedés után bőgnek a szarvasok és nem ég le a hátunk bringázás közben. Csendes a vízpart, lágyan hullámoznak a parti nádasok a gyenge szélben. A távolban vitorlások, de a part már nyugodt, hol van már a nyári zajongó embertömeg? Súrol a fény, aranyhidat von a vízre a lemenő nap. Ősszel a legszebb a Balaton…. nem is ismeri a Balaton-felvidéket, aki ősszel nem járt még itt.

Legyen ez az ősz más, mint a többi! Mert ezen az őszön minden, a honlapunkon érkezett, legalább 2 éjszakás foglaláshoz ajándékba adunk egy egynapos tandemhasználatot.

Mit gondolsz? Kipróbálnál egy tandemezős hétvégét? Ha igen, kattints ide:

FOGLALÁS

Vendégházaink kényelmes szállást nyújtanak 2-5 fő számára. És most minden 2 éjszakás vagy annál hosszabb foglaláshoz adunk egy tandemet egy napra, hogy közelről lásd a Balaton-felvidéket. Olyan tájon, ahol a dombtetőről látszik a Balaton, katonás szőlősorok húzódnak zölden és sárgán, ahol aranyszínben süt az őszi nap.

Minden vendégházunk önálló ház, nem szűkös apartman vagy hotelszoba. Kertes házban lesz a szállásod, terasszal, grillezőhellyel, a gyönyörű Balaton-felvidéken. Balatoncsicsói házaink közül választani az alábbi linken tudsz:

 HÁZVÁLASZTÓ

 

Rólunk írták:

 

„Barátságos, rugalmas házigazda, teljesen felszerelt ház. Köszönjük szépen a rugalmasságot és bringákat!”   

H. Balázs 2023. szeptember

„Szuperül éreztük magunkat, tökéletes hely a kikapcsolódásra! Bármikor szívesen vissza térünk és ajánljuk barátainknak! Zsuzsa utasításai alapján nagyon könnyű volt bejutni. A hely tágas, kiválóan felszerelt és tiszta.”

 B. Bence 2023. szeptember

„We enjoyed our stay a lot. Zsuzsa is a very friendly host. Communication was very good and she gave us tips for activities. The house is lovely (incl. air condition) with a garden to enjoy. The hammock was our favorite place. 😀”

Helga H. 2023. augusztus

„Beautiful old house in a lovely village. Central location, ideal for discovering the Balaton area. We very much enjoyed the private garden, full of lavender. A very enjoyable place to stay!”

Nora K. 2023. augusztus

 

Vendégházainkat megnézheted itt, foglalni online pedig akár itt is tudsz. A megjegyzésbe kérlek írd be, hogy

TANDEMET SZERETNÉK!

 

Fotókat nézegetni a bérelhető biciklijeinkről pedig ITT lehet. És ha reggelit is szeretnél, azt is megoldjuk, csak jelezd a foglaláskor. Ha pedig azon gondolkodsz, hogy hova lehet menni tandemmel ezen a környéken, válassz a közeli úti célok közül itt.

 

Bízz bennünk!

Ha belevágsz, de mégsem jön be a tandemezés, csak egy szavadba kerül és lecseréljük a tandemet két mountain bike-ra. 

 

Gyakran ismételt kérdések

  • Sosem tandemeztem. Menni fog ez nekem?

Tandemmel kerékpározni nem olyan nagy ördöngösség. Legjobb, ha mindkét ülést kipróbálod, és aztán döntitek el, ki legyen a kormányos. A tandemet egyszerre kell tekernie  a két biciklisnek, vagyis meg kell egyeznetek az „utazósebességben”. Kormányozni az első ember fog, a hátsó ember gyönyörködik a tájban 🙂 A jó hír az, hogy aprófalvas vidék vagyunk, 2-3 km-enként van egy új falu, kocsma, pad, játszótér, kávézási lehetőség, kilátás a Balatonra stb. –  szóval emberlakta tájon haladtok, de ősszel már nincs nagy autóforgalom, sőt vannak egészen forgalommentes szakaszok is. Segítünk útvonalat választani.

  • A tandemet csak felnőttek használhatják? Legszívesebben az egyik gyerekemmel biciklizek…

Nem! A képen látható tandemnek állítható az ülésmagassága, nagyobb gyerekek is kényelmesen használhatják. Ha kisebb gyerekkel jönnél (8 év alatti), akkor egy másik típusú bringát ajánlunk, ahol szintén egy bringán ültök, de a hátsó rész önállóan tekerhető és nem baj, ha nem összhangban tekertek. A szarvasos képen ezt a bringát látod.

  • Lehet-e gyerekülést rakni a tandemre?

Igen! Erről is teszek egy képet a galériába. Gyerekülést adunk, de sisakot hoznotok kell hozzá.

  • Kapunk-e lakatot a bringához?

Igen. Minden kölcsönzött biciklihez számzáras lakatot adunk.

  • Hol lesz a szállásunk?

Minden kiadó házunk Balatoncsicsón van. Balatoncsicsó  a Balaton-felvidéken, Zánka és Nagyvázsony között félúton van. Választani a szabad időpontok függvényében tudsz itt: házválasztó. Képeket nézegetni pedig itt érdemes: kiadó házaink.

  • Jár-e a szálláshoz reggeli?

Reggelit rendelni minden szállásunkra lehet, de ez nincs benne a szállás alapárában. Ha szeretnél reggelit rendelni, jelezd a foglalásnál!

  • Hol fogunk biciklizni?

A gyönyörű őszi Balaton-felvidéken! Minden foglaláshoz adunk egy biciklis térképet (papír), és a közeli úticélokról részletesen is olvashatsz itt: látnivalók. 

  • Mi van, ha nem jön be a tandemezés?

Semmi baj. Ha kényelmesebbnek ítélitek meg, lecseréljük a tandemet 2 db mountain bike-ra. De mindenképp menjetek egy kört a tandemmel – big fun!