2024. tavaszi ajánlatunk

Közzététel: 2024.02.05.
Szerző: ruralcottage

Amint véget ér a zimankó és megszólalnak a cinegék, mi is újra várjuk vendégeinket balatoncsicsói házainkban. Ha eddig nem próbáltad a tandemezést, itt az idő! Idén tavasszal a szállás mellé bringát is adunk.

Remény van a tavaszban. Hosszabbodnak a nappalok, újjáéled minden, egyre jobb kint lenni a szabadban. Néha még hűvösen csíp a szél, de a dombtetőkön már erősen süt a nap. A távolban a Balaton kékje, az út mentén szépen ápolt szőlősorok. Virágba borulnak  a mandulafák, az őszibarack, aztán a szilva és a kökénybokrok is.

Kezdd te is sportosan az évet! Ezen az tavaszon minden legalább 2 éjszakás foglaláshoz ajándékba adunk egy egynapos tandemhasználatot.

Mit gondolsz? Kipróbálnál egy tandemezős hétvégét? Ha IGEN, kattints ide:

FOGLALÁS

Vendégházaink kényelmes szállást nyújtanak 2-5 fő számára. És most MINDEN 2 éjszakás vagy annál hosszabb foglaláshoz adunk egy tandemet egy napra, hogy közelről lásd a Balaton-felvidéket. Olyan tájon, ahol a dombtetőről látszik a Balaton, katonás szőlősorok húzódnak a völgy irányába, ahol bizsergetve süt a tavaszi nap.
Minden vendégházunk önálló ház, nem szűkös apartman vagy hotelszoba. Kertes házban lesz a szállásod, terasszal, grillezőhellyel, a gyönyörű Balaton-felvidéken. Házaink közül választani az alábbi linken tudsz:

HÁZVÁLASZTÓ

Rólunk írták:

„Barátságos, rugalmas házigazda, teljesen felszerelt ház. Köszönjük szépen a rugalmasságot és bringákat!” ( H. Balázs 2023. )

„Fantasztikus hangulatú ház, szuper házigazdával egy mesebeli környékén.” (P. Dániel 2023.)

„Nice house 8 min drive from the touristic area of Balaton. If you’re looking for a peaceful place to stay with kids – this is the right choice!” (Anasztazia R., 2023.)

„Az egyik legjobb magyarországi szállást találtuk meg itt, minden szempontból tökéletes minden. Pontosan azt kaptuk, amit a kiírás és a képek mutattak, nagyon jól éreztük magunkat a gyerekekkel, a gitározni tanuló különösen imádta a zongorát 🙂 A hely szuper, családoknak, pároknak is, Zsuzsa pedig kiváló házigazda. Előre kaptunk egy csomó hasznos infót, minden könnyedén ment, és nagyon kedves embert ismertünk meg személyében. 🙂 Csak ajánlani tudjuk.” (T. Gábor, 2023)

Vendégházainkba foglalni online ITT is tudsz. A megjegyzésbe kérlek írd be, hogy

TANDEMET SZERETNÉK!

Fotókat nézegetni a bérelhető biciklijeinkről pedig ITT lehet. És ha reggelit is szeretnél, azt is megoldjuk, csak jelezd a foglaláskor.

FOGLALÁS

Bízz bennünk! Ha belevágsz, de mégsem jön be a tandemezés, csak egy szavadba kerül és lecseréljük a tandemet két mountain bike-ra.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

  • Még sosem tandemeztem. Menni fog ez nekem?

Tandemmel kerékpározni nem olyan nagy ördöngösség. Legjobb, ha mindkét ülést kipróbálod, és aztán döntitek el, ki legyen a kormányos. A tandemet egyszerre kell tekernie  a két biciklisnek, vagyis meg kell egyeznetek az „utazósebességben”. Kormányozni az első ember fog, a hátsó ember gyönyörködik a tájban 🙂 A jó hír az, hogy aprófalvas vidék vagyunk, 2-3 km-enként van egy új falu, kocsma, pad, játszótér, kávézási lehetőség, kilátás a Balatonra stb. –  szóval emberlakta tájon haladtok, de tavasszal nincs nagy autóforgalom, sőt vannak egészen forgalommentes szakaszok is. Segítünk útvonalat választani.

  • A tandemet csak felnőttek használhatják? Legszívesebben az egyik gyerekemmel biciklizek…

Nem! A képen látható tandemnek állítható az ülésmagassága, nagyobb gyerekek is kényelmesen használhatják. Ha kisebb gyerekkel jönnél (8 év alatti), akkor egy másik típusú bringát ajánlunk, ahol szintén egy bringán ültök, de a hátsó rész önállóan tekerhető és nem baj, ha nem összhangban tekertek. A szarvasos képen ezt a bringát látod.

  • Lehet-e gyerekülést rakni a tandemre?

Igen! Erről is teszek egy képet a galériába. Gyerekülést adunk, de sisakot hoznotok kell hozzá.

  • Kapunk-e lakatot a bringához?

Igen. Minden kölcsönzött biciklihez számzáras lakatot adunk.

  • Hol lesz a szállásunk?

Minden kiadó házunk Balatoncsicsón van. Balatoncsicsó  a Balaton-felvidéken, Zánka és Nagyvázsony között félúton van. Választani a szabad időpontok függvényében tudsz itt: házválasztó. Képeket nézegetni pedig itt érdemes: kiadó házaink.

  • Jár-e a szálláshoz reggeli?

Reggelit rendelni minden szállásunkra lehet, de ez nincs benne a szállás alapárában. Ha szeretnél reggelit rendelni, jelezd a foglalásnál!

  • Hol fogunk biciklizni?

A gyönyörű őszi Balaton-felvidéken! Minden foglaláshoz adunk egy biciklis térképet (papír), és a közeli úticélokról részletesen is olvashatsz itt: látnivalók. 

  • Mi van, ha nem jön be a tandemezés?

Semmi baj. Ha kényelmesebbnek ítélitek meg, lecseréljük a tandemet 2 db mountain bike-ra. De mindenképp menjetek egy kört a tandemmel -it is big fun!