Szolgáltatások

Helyi termék reggeli

Minden szállásunkra kérhettek helyi termék reggeli csomagot, ehhez a Nivegy-völgyben és közvetlen környezetében élő termelők adják a termékeket. De tényleg. És minden kistermelői élelmiszer átment partnerünk kényes szűrőjén – nagy gonddal választotta ki nektek a vidék legjobbjait.

Látogass el a rokanekosara.hu oldalra, és válassz a lehetőségek közül!

A reggeli egy kosárban érkezik az ajtód elé a megbeszélt kiszállítási időben.
Figyelem, a reggeli csomag tartalma szezonálisan változik. De mindig gazdag, bőséges és a helyben termett legjobb minőségű, őszinte élelmiszerekkel töltik meg a kosarat.

A reggelit 2 nappal előre meg kell rendelnetek, ezért általában már foglaláskor rákérdezünk, hogy kéritek-e.
A jó hír, hogy a reggelit piknik csomagként is el tudják készíteni, amit magatokkal vihettek kirándulni vagy bármely romantikus helyre. Ha így kéred, vagy valami más igényed van, szólj időben!

Kerékpárkölcsönzés

Balatoncsicsói házainkban szállóvendégeink számára két mountain bike, egy tandem kerékpár és két elektromos kerékpár bérelhető. Ezekhez gyerekülés, kisgyerekes utánfutó is választható. Részletekért írj nekünk és kérj egyedi árajánlatot.

Áraink 2023-ban:

tandem kerékpár bérlése: 5.000 Ft/nap, 25.000 Ft/hét
mountain bike kerékpár bérlése: 5.000 Ft/nap, 25.000 Ft/hét
elektromos kerékpár bérlése: 16.000 Ft/nap

Helyi Termék Polc

A Kőházban helyi termék polc működik a vidék tartós élelmiszertermékeivel, ennek kínálata folyamatosan változik.

A kínálata nem szokványos: helyi borok, lekvárok, szörpök, szendvicskrémek, méz és szappan, a jobb napokon kézműves pezsgő és más kézműves termékek is kaphatóak.

Úgy működik, mint egy minibár a hotelekben: távozáskor elmondod, mit vettél le róla és mi egyszerűen a számládhoz írjuk.

A Nivegy-völgyi bor megolajoz egy társasozós, beszélgetős estét ,vagy remek ajándék az otthonmaradottaknak.

Borkóstoló

A Nivegy-völgy nem akármilyen borvidék. Idegenvezetőként szívesen segédkezünk borkóstoló vagy pincetúra szervezésében, kérj egyedi ajánlatot.

—————————————
Kérlek még érkezésed előtt tájékoztass róla, hogy a szálláson kívül mi mindent szeretnél. Minden szolgáltatásról számlát adunk. Fizetni készpénzben vagy átutalással, valamint ha nagyon ragaszkodsz hozzá, SZÉP kártyával lehet.

SZép kártya