Kőház vendégház ★★★

Létszám

max. 4 főre

Ágyak

2 franciaágy

Hálószoba

2 hálószoba

Fürdőszoba

1 kádas fürdőszoba

Kerthasználat, grillező

kerthasználat, fedett terasz

lépcsőzni kell

lépcsőzni kell

A Kőház kényelmes, galériás ház nagy nappalival és közvetlen kertkapcsolattal Balatoncsicsó szívében. Kisbabás, kisgyerekes családok számára is alkalmas. Kényelmes padlófűtés van; lépcsőrács, babakád, etetőszék stb. kérhető. A hálószobák az emeleten, míg a konyha, a nappali és a fürdőszoba a földszinten van. A házban nem szabad dohányozni, ám a kertben több kis teraszt alakítottunk ki: grillezésre, dohányzásra és napozásra egyaránt találni alkalmas helyet.

Kisállatot nem fogadunk.

A ház kiválóan fűthető, cserépkályha és elektromos padlófűtés gondoskodik róla, hogy egész évben élvezhető legyen. A két légkondi és a szúnyoghálós, nyitható ablakok a nyári meleget szelídítik meg. Mindkét hálószobában franciaágy van, mellettük mindkettőben tudunk matracot vagy babaágyat elhelyezni. A konyha teljesen felszerelt, mikro, hűtő, mosogatógép, elektromos sütő és indukciós főzőlapok; valamint főző-, és tálalóedények is vannak.

Házhoz szállított helyi termék reggeli kérhető. Elektromos és hagyományos kerékpárok bérelhetőek.

Lefoglalom

Balatoncsicsó, Liliom u. 27.
fazsuzsa78@gmail.com
+36-70/676-2744

NTAK: MA19003149

Házirend

Foglalási és lemondási feltételek:

Minden foglalásról számlát adunk. A foglalást akkor tekintjük élőnek, ha az előleg (a foglalási összeg 50%-a) megérkezett a számlánkra. A vendégek teljes visszatérítést kapnak, amennyiben legalább 15 nappal az érkezés előtt mondják le a szállást. Ha ennél később történik lemondás, az előleget megtartjuk. Törekszünk a rugalmasságra, lemondás helyett vendégeink későbbi szabad időpontjaink közül is  választhatnak.