Pomagránát vendégház ★★★

Létszám

max. 5 főre

Ágyak

2 franciaágy, 1 kihúzható kanapé

Hálószoba

2 hálószoba

Fürdőszoba

1 zuhanyzós fürdőszoba

lépcsőzni kell

lépcsőzni kell

Pomagránát vendégház

A Pomagránát vendégház különleges hangulatú, egyedi, historizáló bútorokkal berendezett sváb parasztház Balatoncsicsó szívében. Kisgyerekes családok számára is alkalmas: kiságy, babakád, etetőszék stb. kérhető. A tetőtérben beltéri játszószoba kukoricahomokozóval, favonat készlettel, babakonyhával, természetes anyagokból.

A földszinten vannak a legfontosabb helyiségek: (ágyazható) nappali, konyha, egy hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba. A tetőtérben egy tágas franciaágyas hálószoba van. A fűszerkert és a fedett terasz grillezésre csábít. A kertbe be lehet állni autóval. A fedett teraszon elférnek a kerékpárok. Friss levendulát, rozmaringot, kakukkfüvet, zsályát és borsikafüvet találsz a fűszerkertben.

A ház érdekessége a konyha: valamikor szabadkéményes volt, mint a falu többi konyhája is, ahol szabad tűzön főztek és a füst egy kürtő alakú nyíláson távozott. A falu többi házát azóta átépítették, itt viszont ma is látható a konyha plafonján a kürtő. A vastag terméskő falak egész nyáron hűvöset tartanak.

Az egyes szobák a lopott tornácról nyílnak, ez a téli időszakban kisebb kihívást jelenthet. A házat különleges hangulata miatt leginkább a történelem és a Balaton-felvidék szerelemeseinek ajánljuk.

Elsőbbségi wifi (Balaton Internet).

Lefoglalom Balatoncsicsó, Liliom u. 14.
fazsuzsa78@gmail.com
+36-70/676-2744

NTAK: MA2204987

Házirend

Foglalási és lemondási feltételek:

Minden foglalásról számlát adunk. A foglalást akkor tekintjük élőnek, ha az előleg (a foglalási összeg 50%-a) megérkezett a számlánkra. A vendégek teljes visszatérítést kapnak, amennyiben legalább 15 nappal az érkezés előtt mondják le a szállást. Ha ennél később történik lemondás, az előleget megtartjuk. Törekszünk a rugalmasságra, lemondás helyett vendégeink későbbi szabad időpontjaink közül is  választhatnak.